Local test

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam ut laoreet purus.

Bestellen

Stap 1:
Bedenk van te voren waar u precies gaat verbouwen/klussen en welke afvalsoorten er vrij kunnen komen. Kies aan de hand daarvan de juiste afvalcontainer en formaat. Twijfelt u over de juiste afvalcontainer? Door ons hulpmiddel in de vorm van het stappenplan te volgen kunnen wij u extra advies aanbieden m.b.t. het kiezen van de juiste afvalcontainer.

Stap 2:
Kies de gewenste aflever dag met een gewenst aflevermoment (ochtend of middag). De container mag maximaal 6 weken gehuurd worden. Langer is natuurlijk ook mogelijk, maar daar zullen extra kosten voor in rekening gebracht worden.
Controleer nog even extra welke toegestane afvalsoorten er in uw gekozen container mogen.

Stap 3:
Vul uw factuurgegevens in.
Bij ‘’extra informatie’’ kunt u een bestelnotitie aanmaken. Hierin kunt u extra informatie m.b.t. het bezorgen van de afvalcontainer noteren.

Stap 4:
Kies de gewenste betaalmethode en rond de bestelling volledig af. Als de bestelling volledig afgerond is dan ontvangt u een bevestigingsmail. Indien u geen e-mail heeft ontvangen dan willen wij u vragen om de box ‘’ongewenste e-mail’’ even te controleren.


Indien u vragen heeft dan kunt u altijd telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen.
Telefonisch: +31(0)182 501133
E-mail: container@kruiswijk.eu


U hoeft geen account te hebben om een bestelling te kunnen plaatsen. Wel kan een account u meer inzicht geven over uw bestellingen en bijhorende facturen.


iDEAL


Indien u een bestelling wenst te wijzigingen dan willen wij u vragen om telefonisch contact met ons op te nemen om te overleggen of uw wijzigingen mogelijk zijn.

Telefoonnummer: 0182 – 50 11 33


Onze prijzen zijn all-in – inclusief BTW, bezorgen, ophalen, de verwerking van afval en 6 weken huur.
Indien het blijkt dat bij het ophalen van de container niet toegestane afvalsoorten worden aangetroffen kunnen er meerkosten berekend worden.
Wanneer de afvalcontainer hoger dan 30 cm boven de rand is gevuld, zal er een extra toeslag van € 75,- worden gerekend.


De afvalcontainer kan 48 uur voor de gewenste bezorgdatum geannuleerd worden.


In de regio zijn er diverse aflevergebieden waarbij voertuigen breder dan 2,5 meter niet toegestaan zijn. In deze gebieden kan onze vrachtwagen niet komen afleveren.
Orders in deze aflevergebieden moeten wij dan ook helaas annuleren. Kruiswijk bakkie neemt geen risico’s.


In sommige gemeenten is het aanvragen van een ontheffing (vaak gewoon gratis) voor het plaatsen van een afvalcontainer verplicht. Op de website van uw gemeente kunt u deze informatie vinden. De verantwoordelijkheid voor het aanvragen van een ontheffing ligt geheel bij de klant. Kruiswijk Bakkie is hiervoor niet verantwoordelijk.


Bezorgen en ophalen

U kunt tijdens het bestellen van een afvalcontainer voor een ”voorkeursdatum” en ”tijdvak” kiezen. We doen ons uiterste best om ons aan uw gekozen ”voorkeursdatum” te houden. Mocht de planning het niet toelaten om op uw gewenste dag te leveren dan zullen we ons uiterste best doen om uw afvalcontainer op de eerst volgende werkdag te leveren.
Helaas kan er geen specifiek tijdsstip worden afgesproken. Wel kunt u in de bestelnotitie uw voorkeur noteren. De planning zal ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met uw aangegeven voorkeur.


Bij het bezorgen en/of ophalen van de afvalcontainer is het fijn als u aanwezig bent, maar het hoeft niet. Tijdens het bestellen van de afvalcontainer kunt u extra informatie doorgeven m.b.t. de gewenste bezorgplaats. Indien u deze informatie niet heeft doorgegeven zal de chauffeur de beste plaats uitkiezen. Wij zullen achteraf geen containers verplaatsen naar een andere gewenste plaats.

Let erop dat tijdens het ophalen van de afvalcontainer de bereikbaarheid voor de chauffeur vrij moet zijn. Houdt er rekening mee dat de afvalcontainer tot maximaal 30 cm boven de rand wordt gevuld. Indien de container boven de 30 cm gevuld is, zal er een extra toeslag van € 75,- in rekening worden gebracht.


De all-in prijs voor de afvalcontainer rekent maximaal 6 weken huur. Als uw container vol is dan komen we deze graag ophalen.
U mag de afvalcontainer natuurlijk altijd langer dan 6 weken huren, maar daar zullen extra kosten voor in rekening gebracht worden.


Via de website kunt u opnieuw inloggen in uw account. Dan kunt u bij ”bestellingen” aangeven dat de volle afvalcontainer mag worden opgehaald.
Uiteraard mag dit ook per telefoon of e-mail.
Telefonisch: +31(0)182 501133
E-mail: container@kruiswijk.eu


Afvalcontainers

De afvalcontainers passen op één parkeerplaats. De chauffeur zal altijd meekijken en meedenken wat de beste plaats zal zijn.


Algemeen

Kruiswijk is van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar op +31(0)182 501133
E-mail: container@kruiswijk.eu


Kruiswijk is bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 08.30 uur en 16.30 uur.
Telefoonnummer: 0182 – 50 11 33

 


De bevestiging van uw bestelde afvalcontainer ontvangt u per e-mail. Als de planning uw afvalcontainer heeft ingepland, ontvangt u nogmaals een e-mail met daarin de bevestiging van het bezorgmoment met tijdsblok. Deze e-mail ontvangt u één werkdag voor levering!


Als bedrijf kunt u uw afvalcontainer bestellen via https://container.kruiswijk.eu/


Onze algemene voorwaarden kan je hier lezen


Waarom een Kruiswijk bakkie?

 • Veilig betalen met iDEAL

 • Prijs inclusief 6 weken huur

  Grote klus? Neem je tijd, container mag 6 weken staan.

 • Altijd leverbaar

  Onze containers staan altijd ruim op voorraad!

 • Makkelijk contact

  Bel 0182 – 50 11 33 voor persoonlijk advies of vragen.

 • Goed bezig

  Bakkies van Kruiswijk dragen bij aan een duurzame wereld.

Ons werkgebied