Container huren Rotterdam

Container huren in Rotterdam

Bij Kruiswijk is een container huren in Rotterdam snel en betaalbaar. door bij ons uw container te huren wordt uw afval zonder zorgen groen verwerkt. Of je nu gaat verbouwen, je tuin opknapt of een grote opruimactie hebt, wij zorgen voor de juiste container op het moment dat jou het beste uitkomt. Met ons recycling terrein en onze fijne partners zorgen we ervoor dat jouw afval op een milieuvriendelijke manier wordt gerecycled en verwerkt.

Voordelig een afvalcontainer huren in Rotterdam

Op zoek naar een betaalbare afvalcontainer in Rotterdam? Kruiswijk biedt scherpe prijzen en flexibele huurvoorwaarden. Voor slechts €150, inclusief BTW, huur je al een container. Bij deze prijs zit 6 weken gratis huur ingerekend zo heb je alle tijd om je klus rustig afteronden. Ben je eerder klaar dan zorgt onze klantvriendelijke service ervoor dat jouw container wordt opgehaald wanneer dat jouw uitkomt.

Kies uit onze verschillende formaten: we bieden 4m³, 6m³ en 10m³ containers. Of je nu bezig bent met een kleine opruimklus of een grotere renovatie, we hebben de juiste container voor jouw afvalbehoefte. Mocht je er niet uitkomen wees dan niet bang om even te bellen.

Duurzaam een container huren in Rotterdam

Bij Kruiswijk is het huren van een container niet alleen slim, maar ook milieubewust. Wij verwerken al het afval met trots op ons eigen recyclingterrein, waar we streven naar een verantwoorde en milieuvriendelijke aanpak. Of het nu gaat om bouw en sloopafval, groen en tuinafval, puin of andere soorten afval, wij bieden voor elk type een duurzame oplossing. Ontdek op onze website hoe wij ons inzetten voor een groenere toekomst, zowel in Rotterdam als daarbuiten. Met Kruiswijk kies je niet alleen voor betaalbaarheid, maar draag je ook actief bij aan een duurzamere wereld.

Hulp nodig met bestellen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of hulp bij je bestelling.

Klantenservice

Waarom een Kruiswijk bakkie?

 • Veilig betalen met iDEAL

 • Prijs inclusief 6 weken huur

  Grote klus? Neem je tijd, container mag 6 weken staan.

 • Altijd leverbaar

  Onze containers staan altijd ruim op voorraad!

 • Makkelijk contact

  Bel 0182 – 50 11 33 voor persoonlijk advies of vragen.

 • Goed bezig

  Bakkies van Kruiswijk dragen bij aan een duurzame wereld.

Ons werkgebied