Container huren Den Haag

Bij kruiswijk kunt u gemakkelijk en voor een goede prijs een container huren in Den Haag. Gaat u verbouwen of uw tuin bijwerken, dan kunt u bij Kruiswijk deze soorten afval kwijt: Bouw- en sloopafval, puinafval, houtafval en groen tuinafval. Wij leveren onze containers op de door u gewenste tijd en locatie en halen deze op wanneer dat u uitkomt. Onze afvalcontainers hebben een huurtijd van maar liefst 6 weken zonder meerprijs, dat geeft u genoeg tijd om uw klus rustig af te werken. Wij zorgen er ook voor dat het afval uit uw container zo milieuvriendelijk mogelijk wordt verwerkt en gerecycled.

Goedkoop een afvalcontainer huren in Den Haag

Bent u op zoek naar een voordelige optie om als particulier een afvalcontainer te huren in Den Haag? Dan is Kruiswijkbakkie een uitstekende keuze. Met onze concurrerende prijzen bieden wij al afvalcontainerverhuur aan vanaf slechts €150, inclusief BTW. Of u nu bezig bent met een kleine opruimklus of een grotere renovatie, bij Kruiswijkbakkie vindt u betaalbare oplossingen voor uw afvalbehoeften. Onze scherpe prijzen en flexibele huurvoorwaarden zorgen ervoor dat u zonder zorgen uw klus kunt uitvoeren.

Milieuvriendelijk een container huren in Den Haag

Bij Kruiswijk zoeken we niet alleen naar betaalbaarheid, maar ook naar duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. We beschikken over ons eigen recyclingterrein, waar we al het opgehaalde afval op verantwoorde wijze recyclen of milieuvriendelijk verwerken. Of het nu gaat om bouw- en sloopafval, groen tuinafval, puinafval of andere soorten afval, voor elk type afval hebben wij een passende en milieuvriendelijke oplossing. Op onze afvalcontainers pagina kunt u meer lezen over onze duurzame werkwijzen en hoe wij ons inzetten voor een schonere en groenere omgeving in Den Haag en daarbuiten. Met Kruiswijk kunt u niet alleen gemakkelijk en betaalbaar een afvalcontainer huren, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst voor onze planeet.

Hulp nodig met bestellen?

Neem contact met ons op voor meer informatie of hulp bij je bestelling.

Klantenservice

Waarom een Kruiswijk bakkie?

 • Veilig betalen met iDEAL

 • Prijs inclusief 6 weken huur

  Grote klus? Neem je tijd, container mag 6 weken staan.

 • Altijd leverbaar

  Onze containers staan altijd ruim op voorraad!

 • Makkelijk contact

  Bel 0182 – 50 11 33 voor persoonlijk advies of vragen.

 • Goed bezig

  Bakkies van Kruiswijk dragen bij aan een duurzame wereld.

Ons werkgebied